Ga naar hoofdinhoud

Dakar-nakomeling duurst verkocht veulen

Foto Lonneke Ruesink

Nicardo, een nakomeling van Dakar VDL, was afgelopen zaterdag met 20.000 euro het duurst verkochte veulen op de Belgian Horses Auction in Neeroeteren. De moeder van dit veulen, Ayla (v. Ahorn), werd als zevenjarige kampioen van België onder het zadel van Denis Caubergs en sprong daarna nog succesvol 1.40 proeven.

Night and Day van ’t Vlasmeer (v. Thunder) verwisselde voor 16.000 euro van eigenaar en Narcotique van de Caatshoeve (v. Inshallah de Muze) was met een verkoopprijs van 9.500 euro het derde duurste veulen.

Twee nakomelingen van Darco leverden 8.500 euro en 7.500 euro op en vertrokken naar de fokker van het toppaard Bon Ami (v. Pavarotti van de Helle) van Scott Brash.

Klik hier voor een video van Nicardo

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook