Deelnemerslijst finale ONNK 2013 bekend - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Deelnemerslijst finale ONNK 2013 bekend

Nu de uitslagen van de laatste selectiewedstrijd afgelopen zaterdag in Bronneger van het Open Noord Nederlans Kampioenschap vrijspringen en vrijbewegen bekend zijn, is ook duidelijk welke paarden uitgenodigd worden voor de finale van het ONNK aanstaande zaterdag 30 maart. Vijftien driejarigen en vierentwintig vierjarige of oudere paarden verdienden een ticket voor de finale, die eveneens in Bronneger gehouden wordt.

De grootste kanshebber voor de titel bij de vierjarigen en oudere springpaarden lijkt de topper van afgelopen zaterdag in Bronneger. Ersiena (v. Zapatero VDL) van H.J. Noordhof uit Kropswolde verdiende maar liefst 57 punten, veruit de hoogste score van de selectiewedstrijden. Bij de driejarigen lijkt de KWPN-aangewezen hengst Quintin VDL (v. Quaprice) veel kans te maken. De hengst van de VDL Stud uit Bears kreeg 54 punten op de selectiewedstrijd in Harich.

Bij de vierjarige en oudere dressuurpaarden lijkt HWS Elgar (v. Florencio) een goede kandidaat te zijn voor de titel. Bij de selectiewedstrijd in Bronneger ontving de Florencio-nakomeling maar liefst 47,5 punten met een scorelijst die bijna uit louter achten bestond. Bij de driejarigen valt niet te spreken over een duidelijke favoriet, dus zal de finale extra spannend worden.

Handelaren Jannes Klock en Bert van den Oetelaar namen de jurering op zich tijdens de selectiewedstrijden en Teus van den Brink en Marian Dorresteijn zullen de finale jureren.

Klik hier voor de deelnemerslijst van de finale van de driejarige paarden.
Klik hier voor de deelnemerslijst van de finale van de vierjarige en oudere paarden.
Klik hier voor de uitslagen van de laatste selectiewedstrijd in Bronneger afgelopen zaterdag.

Bron: Horses / Fokvereniging Oostermoer

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook