Ga naar hoofdinhoud

Denemarken officiële partner CHIO Aken 2013

Denemarken is de officiële partner geworden van het CHIO Aken 2013 dat gehouden wordt van 21 tot en met 30 juni. Prinses Benedikte van Denemarken maakte het partnerschap bekend op een receptie in de Deense ambassade in Berlijn afgelopen woensdagavond.

“We zijn gelukkig en trots dat onze prachtige land partner wordt van ’s werelds grootste hippisch sportevenement”, liet de prinses weten aan de bijna honderd genodigden in de Deense ambassade.

Ruim 350.000 mensen bezoeken jaarlijks het CHIO Aken en dat maakt het evenement een unieke ervaring. “Ieder atleet wordt hier gevierd, of ze nu winnen of als laatste eindigen”, vertelt algemeen manager van het Aachener Reitturnier GmbH Michael Mronz. “Gezamenlijk met dit fantastische publiek kijken wij uit naar onze Deense vrienden”, aldus Carl Meulenbergh, voorzitter van het organiserende bedrijf de Aachen-Laurensberger Rennverein.

Bron: Horses / CHIO Aachen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook