Ga naar hoofdinhoud

Diamond Hit hengstveulen geveild voor €110.000

Tijdens de jaarlijkse Oldenburger elite veulenveiling in Vechta werd afgelopen weekeinde flinke prijzen betaald voor de hengst- en merrieveulens. Het hengstveulen Double Hit (Diamond Hit x Sandro Hit) was met 110.000 euro de topper van de dag. Hij werd gefokt door Georg Tönjes en is verkocht naar Oostenrijk.

Great Bishop, een zoon van Grey Flannell uit een De Niro moeder werd afgeslagen voor 65.000 euro en gaat naar Lone Boegh Henriksen in Denemarken. Colt Grandelion, ook een nakomeling van Grey Flannell uit een De Niro dochter, werd voor 60.000 euro geveild. Het hengstveulen Soul of America (Sezuan x Sandro Hit) was goed voor 52.000 euro op, terwijl het donkerbruine merrieveulen Staffenpost (Santo Domingo x Don Rubin) voor 48.000 euro in Duitsland blijft. Voor 45,000 euro vertrekt het hengstveulen Frontman (Farrell x For Compliment) naar Turkije. Franzissimo (Franziskus x Belissimo M) is eveneens een hengstveulen gaat naar Baden Wurttemberg voor 33.000 euro.

Het duurste springveulen werd afgeslagen op 34.000 euro. Deze Quid Primaire (Quidam de Revel x Stakkato) verhuist naar Westfalen. Ongeveer 20 veulens werden geveild voor een bedrag boven de 20.000 euro.

Bron: Horses/Eurodressage

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook