Diederik van Silfhout en Scenario 2 rijden naar ruim 77% in kür

Diederik van Silfhout met Scenario 2 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Intermediaire I kür op muziek in CDI Compiègne kende een geheel Nederlands podium. Diederik van Silhout stuurde Scenario 2 netjes door de ring en kwam terecht uit op een monsterscore van 77,50%. Ook Patrick van der Meer en Adelinde Cornelissen behaalden de top 3.

Diederik van Silhout en Scenario 2 wisten de Intermediaire I kür op muziek in CDI Compiègne op naam te schrijven. Het duo zette een constante en nette proef neer met vele achtens op de vliegende wissels, de appeyementen en de galoptour. Hiermee lieten zij Patrick van der Meer en President’s First Apple eindigen op een tweede plaats. Hun harmonieuze en foutloze kür op muziek werd beloond met 76,05%.

Succesvol weekend voor Adelinde

Na haar winst in de Granprix kür op muziek met Zephyr behaald ze ook een nette derde plaats met Fleau de Baian. (75,98%) Adelinde liet eveneens met de Jazz-zoon  Fleau de Baian een ijzersterke proef zien wat resulteerde in een score van 75,98%.

Bron : Paardenkrant – Horses.nl

Bekijk hier de uitslagen

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.