Ga naar hoofdinhoud

Dijks en Vos pakken Jackpot

AMSTERDAM – De eerste editie van de Jumping Jackpot zit er bijna op. Met alleen de klasse Z nog te gaan, zijn de winnaars in de klasse L en M bekend. Elf combinaties plaatsten zich in de L voor de barrage, tien mochten er terugkomen voor de prijsuitreiking. De eerste plaats van maar liefst 8000 euro ging naar Nuri Dijks met Gucci, die drie tiende sneller was dan Dominique Roelofsen met Mona Lisa S. Henri Stegeman pakte de derde prijs met So Limit HS. Liselot Boll werd met Priool vierde en de vijfde plaats, die nog altijd goed was voor 2000 euro, ging naar Aniek Diks met Saffier. De klasse M was meer een mannenaangelegenheid. Wim Vos pakte als routinier de winst met Odine en nam maar liefst 12.000 euro in ontvangst! Suzan van Gastel moest met de helft genoegen nemen. Zij reed Lanitha ook foutloos rond in de barrage. Bas Koppelmans kreeg met Phoenix C een balk in de barrage, maar kon zich als tijdsnelste nog als derde opstellen, gevolgd door Freek Mijling met Paulina en Richard Kapteijn op Anemone Ritter. De uitslagen van de klasse Z volgen vanavond.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook