Ga naar hoofdinhoud

Dominique Filion naar Judy de Winter

Judy De Winter en Dominique Filion

Al geruime tijd was Judy de Winter op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden en die heeft ze nu gevonden: haar bedrijf wordt versterkt door de komst van dressuuramazone Dominique Filion, die na avonturen in Rusland en Duitsland, weer in Nederland terecht is gekomen. Filion gaat voor De Winter onder andere de hengst Four Legends KS (v. Wynton) rijden.


Judy de Winter: “Ik hoor ook van collega’s dat er genoeg vraag is vanuit de markt, maar dat ook zij problemen hebben met het vinden van goede ruiters. De klant is veeleisend; die wil alleen het beste. Vroeger kon je volstaan met zogeheten schoolmasters die hun werk doen, maar tegenwoordig moet het aanbod echt heel goed zijn. De markt is veel kritischer geworden. Het lijkt erop dat veel ruiters het niveau van de steeds beter wordende paarden niet kunnen bijbenen.”

‘Dominique is een topamazone’

“Het was voor mij ook moeilijk om zo’n goede ruiter te vinden, maar het is gelukt met Dominique Filion. Dominique heeft haar sporen in de dressuur ruimschoots verdiend. Zij is met recht een topamazone, niet alleen in de ring, maar ook als africhter”, aldus De Winter.

Four Legends

Daarom vertrouwt de paardenhandelaar ook haar grote trots Four Legends KS aan haar nieuwe stalamazone toe. Filion zal de KWPN goedgekeurde hengst overnemen en binnenkort uitbrengen. Het doel is om de hengst klaar te maken voor de internationale wedstrijden. Dominique Filion vertelt daarover: “Ik heb Four Legends al gereden en hij voelt heel goed. Judy heeft de basis erg goed erop gereden, waardoor ik hem makkelijk kan overnemen. Zijn draf is spectaculair en ik denk dat ik hem al snel in de Lichte Tour kan uitbrengen.”

Met de komst van Dominique ziet Judy de Winter mogelijkheden om haar bedrijf uit te breiden, ze is al bezig met verkooppunten in Europa.

Bron: Persbericht/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook