Ga naar hoofdinhoud

Doornsteeg 15 te Lemele

http://www.boertjes.nl/aanbod/alvaanbod/lemele/koop/agrarisch-17043-Doornsteeg-15/

Op een geweldige locatie gelegen Paardenhouderijbedrijf op totaal 8.26.35 Ha grond en met ruime en goed onderhouden vrijstaand woonhuis. In de wijde omgeving veel uitrijmogelijkheden in natuurgebieden van het riviertje “de Regge”, bossen en nabij “de Lemelerberg”.
Het geheel is zeer geschikt als trainings- en/of handelstal of stoeterij en ligt te midden van een zeer actief paardensportgebied tussen Twente en Zuid Drente met de vele wekelijkse wedstrijd mogelijkheden.

Het geheel bestaat uit; een vrijstaande woning, groot ca. 600 m3, ca. 212 m2 woonoppervlakte.
Indeling; hal, toilet, grote woonkeuken, woonkamer, bijkeuken, slaapkamer en badkamer met douche en toilet beneden. Bovenverdieping; 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en 2e toilet.

Rijhal met een rijbaan van 14.5 x 29.5 m met LED verlichting en sproeiinstallatie op grondwatersysteem, kantine/ ontvangstruimte, twee toiletten, kantoor met keukenblok. Inpandig berging, wasruimte en 4 stallen.

Vrijstaand stalgebouw waarin 22 stallen, voorzien van LED verlichting, wasplaats, zadelkamer.

Werktuigenberging 16 x 32 m waarin eveneens 4 grote opfokstallen en hooi en stro opslag.

Grote vaste mest opslag. Op het terrein staat een jong Chalet voor overnachting voor personeel. Stapmolen overdekt voor 6 paarden. Longeercirkel diameter 20 m. Enkele paddocks.
Buiten rijbaan afm. 30 x 55 m met verlichting, voorzien van Zorgdrager Eb- en Vloedbodem.
Alle weilanden zijn voorzien van drinkbakken welke aangesloten zijn op grondwater installatie. Het kan eventueel ook met minder grond worden verkocht.

Dit is een bedrijf wat de zeer de moeite waard is om te komen bezichtigen. Wij maken daarvoor graag een afspraak met u.

Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

Lees ook