Ga naar hoofdinhoud

Drie op een rij voor Adelinde Cornelissen en Fleau de Baian

Adelinde Cornelissen en Fleau de Baian. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met een score van 74,41% was Adelinde Cornelissen met haar sympathieke hengst Fleau de Baian op de derde en laatste selectie voor het KNHS Indoorkampioenschap Lichte Tour wederom de winnares nadat ze eerder al de eerste en tweede selectie won. Vandaag kreeg ze in Bunschoten stevige concurrentie van Diederik van Silfhout die haar met Dahlhoff en Scenario 2 (v. Sorento) op de hielen zat, maar ze bleef ongeslagen.

Met haar twee eerdere zeges op de eerste en tweede selectie was Cornelissen al verzekerd van een startbewijs op het Indoorkampioenschap. Dit weerhield haar er echter niet van om ook vandaag met haar stoere vos de baan in te rijden. De amazone weet als geen ander technisch heel goede proeven neer te zetten en tel daarbij het harmonieuze beeld op en de juryleden konden eigenlijk niet meer om haar heen. Met drie zeges op een rij is ze één van de kanshebbers op het NK.
Na Van Silfhout op positie twee en drie volgden Lynne Maas met Fantastique en Vai Bruntink met Darabel in het klassement.

GP-zege Sanavio

In de Zware Tour pakte Riccardo Sanavio het oranje lint met Glock’s Federleicht. De score bleef net onder de 70% (69,98%). Daarmee bleef hij de andere twee deelnemers ruim voor.

Uitslag derde selectie, Bunschoten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook