Dujardin werkt aan autobiografie

Charlotte Dujardin hier met Valegro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Eind augustus dit jaar wordt er een autobiografie van Charlotte Dujardin gepubliceerd. De tweevoudig Olympisch kampioen laat op haar Facebook-pagina weten dat ze tot dusver een geweldige reis met onderweg onbeschrijfelijk veel hoogtepunten achter de rug heeft.

“Het is de afgelopen jaren al een droom van me geweest om ooit eens een eigen boek te hebben. Ik ben erg blij nu te kunnen zeggen dat de autobiografie waar ik aan werk, in augustus dit jaar gepubliceerd zal worden”, schrijft Dujardin.

Het boek wordt uitgegeven oor Penguin Random House.

Droom

“Ik hoop dat jullie met veel plezier het verhaal door mijn ogen kunnen lezen, een verhaal dat bestaat uit hard werken, opoffering en inzet, dat de droom die ik had met het paard waar ik gek op was mogelijk heeft gemaakt.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.