Ga naar hoofdinhoud

DVB Foundation haalt 1.200 euro op met clinicmiddag

DVB Clinicmiddag

Marian Dorresteijn, Mara de Vries en Marrigje van Baalen gaven gisteren een middag lang les ten behoeve van de DVB Foundation. Liefhebbers konden zich opgeven, lootjes werden getrokken en de uitverkorenen mochten naar Dressuurstal Van Baalen in Brakel komen met hun paard en enkele geïnteresseerden.

Ze kregen les, maar ook een rondleiding en een gezellig hapje en drankje. De opbrengst van deze middag was 1.200 euro, die volledig naar de DVB Foundation gaat.

Bron:  Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook