Eisma Horsesmedia zoekt senior marketeer

Eisma Horsesmedia bv  is op zoek naar een senior marketeer die verantwoordelijk wordt voor de marketingsstrategie van Paardenkrant-Horses, Bit en Dressuur. Een uitdagende baan voor wie de juiste toon weet te raken en de redacties en de salesafdeling van creatieve input gaat voorzien. Doel is om de hippische onderdelen van Eisma Mediagroep nog verder te laten opbloeien in het dynamische medialandschap.

Functie omschrijving
Taken: Brandmanagement, bereik optimaliseren (online en offline), social media management i.s.m. redacties, uitvoeren van concurrentie analyses, opstellen van marketing- en eventstrategieën, communicatie en copywriting
Contract: In eerste instantie een tijdelijke aanstelling van één jaar
Salaris: Marktconform

Functie-eisen
Minimaal HBO-opleiding of HBO denk- en werkniveau
Marketing ervaring
Kennis en ervaring op het gebied van analyseren met bv. Google Analytics en Social Advertising
Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Flexibel en stressbestendig

Locatie
Doetinchem

Lijkt jou deze baan op het lijf geschreven? Stuur dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk vóór 27 oktober 2017 een e-mail met jouw cv en motivatie naar: Astrid van Amerongen, HR funcionaris: a.vanamerongen@eisma.nl
Voor nadere informatie kun je bellen met Dorien van Dijk. Tijdens kantooruren bereikbaar op 088-29 44 701 of 06- 218 386 42.

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.