Ga naar hoofdinhoud

Elina Petersson kaapt Outdoor Gelderland Prijs

Placeholder springen wedstrijd

De Zweedse Elina Petersson gaf haar concurrentie het nakijken in de 1.40m rubriek van ICNN Drachten. Voor de neuzen van de 85 deelnemende ruiters en amazones in deze rubriek kaapte zij de Outdoor Gelderland Prijs van hen weg.

Een snelle barragerit bezorgde haar de overwinning. Met de Canabis Z-nakomeling Canasta Z snelde zij naar een tijd van 54.69 seconden. Het dichtst in de buurt kwamen Emma Augier De Moussac en de Holsteiner Wembley, die in 55.42 seconden het parcours voltooiden. Derde in deze rubriek werden Harrie Wiering en de KWPN-er Alieone, die in 57.07 seconden het parcours verlieten.

Willem Greve en de Darco-nakomeling Girlpower 111 werden vierde in het klassement met een tijd van 57.45 seconden. Veelvuldig kampioen in de eventing Michael Jung nam eveneens deel aan deze wedstrijd en stuurde de KWPN-er Fischertamarindo in een tijd van 58.57 seconden naar de vijfde plaats.

In de top tien eindigden nog twee Nederlandse combinaties. Sanne Thijssen en de negenjarige dochter van Emilion Batistuta werden zesde met een tijd van 59.28 seconden. Achtste werd Vincent Geerink met de SF-gefokte Qrunch De La Roque door het parcours in 60.38 seconden uit te rijden.

ICNN Drachten is via de Livestream te volgen. Klik hier om deze te bekijken.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook