Ga naar hoofdinhoud

Elina Petersson kaapt Outdoor Gelderland Prijs

Placeholder springen wedstrijd

De Zweedse Elina Petersson gaf haar concurrentie het nakijken in de 1.40m rubriek van ICNN Drachten. Voor de neuzen van de 85 deelnemende ruiters en amazones in deze rubriek kaapte zij de Outdoor Gelderland Prijs van hen weg.

Een snelle barragerit bezorgde haar de overwinning. Met de Canabis Z-nakomeling Canasta Z snelde zij naar een tijd van 54.69 seconden. Het dichtst in de buurt kwamen Emma Augier De Moussac en de Holsteiner Wembley, die in 55.42 seconden het parcours voltooiden. Derde in deze rubriek werden Harrie Wiering en de KWPN-er Alieone, die in 57.07 seconden het parcours verlieten.

Willem Greve en de Darco-nakomeling Girlpower 111 werden vierde in het klassement met een tijd van 57.45 seconden. Veelvuldig kampioen in de eventing Michael Jung nam eveneens deel aan deze wedstrijd en stuurde de KWPN-er Fischertamarindo in een tijd van 58.57 seconden naar de vijfde plaats.

In de top tien eindigden nog twee Nederlandse combinaties. Sanne Thijssen en de negenjarige dochter van Emilion Batistuta werden zesde met een tijd van 59.28 seconden. Achtste werd Vincent Geerink met de SF-gefokte Qrunch De La Roque door het parcours in 60.38 seconden uit te rijden.

ICNN Drachten is via de Livestream te volgen. Klik hier om deze te bekijken.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook