Ga naar hoofdinhoud

Enquête: hoe duurzaam is de paardenhouderij in Nederland?

Hoe duurzaam is de paardenhouderij in Nederland? Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Duurzaamheid is momenteel een hot item in onze maatschappij. De redactie van Paardenkrant-Horses.nl is benieuwd hoe duurzaam de paardenhouderij in Nederland nu werkelijk is en hoe bereid deze sector is daar de komende tijd (verder) in te investeren. We vragen de paardenhouders in Nederland de enquête in te vullen en mee te werken om een goed en eerlijk beeld te krijgen van duurzaamheid in de paardenhouderij in de breedste zin van het woord.

Werkt de afbeelding niet? Klik dan hier om naar de enquête te gaan.

Maak kans op prijzen

Als u de enquête invult maakt u tevens kans op mooie prijzen door uw e-mailadres achter te laten. De enquête sluit op woensdag 1 mei 2019. Daarna worden zowel hier als op Facebook de winnaars bekend gemaakt. De winnaars krijgen tevens persoonlijk bericht.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Enquête: hoe duurzaam is de paardenhouderij in Nederland?

 • Brigitte de Graaf

  Euh.. opvang regenwater voor afspuiten paarden bijv.
  Aanplant bomen en struiken?
  Wedstrijden in de buurt in plaats van ver weg?
  Groepsvervoer naar wedstrijden?
  Kleine windwokkels op daken want een particuliere windmolen mag niet overal.
  Wordt er zongericht gebouwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook