Estafette-springen prooi voor Zwitsers

Pius Schwizer

Vanmiddag hebben de Zwitsers Pius Schwizer en Paul Estermann het estafette-springen in Zürich gewonnen. De tweede plaats ging naar het duo Richard Spooner – Beat Mändli. Derde werden wederom Pius Schwizer en Steve Guerdat.

Marc Houtzager en Gerco Schröder vielen nog net in de prijzen en werden twaalfde. Houtzager zadelde Sterrehof’s Waterloo (v. Numero Uno) en Schröder reed VDL Groep Zagreb (v. Querlybet Hero). De Nederlanders hadden gezamenlijk 112,41 seconden nodig om het 1,35m parcours af te ronden.

De Zwitserse winnaars deden dit beduidend sneller in 99,67 seconden. Schwizer reed zijn zestienjarige Ulysse (v. Nonstop) en Estermann de Cumano-nazaat Naiade d’Auvers. Spooner en Mändli deden 102,67 seconden over het parcours. Schwizer, rijdend op Coolgirl (v. Bill van de Heffinck), en Guerdat hadden 104,25 seconden nodig.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.