Ga naar hoofdinhoud

Europees Kampioene Schoots breekt pols

ABCOUDE – Europees Kampioene bij de junioren, Lotje Schoots, heeft donderdag bij een val haar pols gebroken. Ze maakte een duikeling van haar vijfjarige jonge Rohdiamant en kwam verkeerd terecht. Het is nog onbekend hoe lang het herstel gaat duren. Met haar jonge Rohdiamant is ze overigens gekwalificeerd voor de selecties van het WK jonge paarden. Ze eindigde met hem in de top van het klassement bij de vierjarigen.JH (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook