Ga naar hoofdinhoud

Evenementen door heel Groot-Brittannië afgelast wegens sneeuw

Foto Lonneke Ruesink

Door de grote sneeuwval in Groot-Brittannië zijn tal van evenementen afgelast. Zo ook de Addington High Profile-wedstrijd, waar Charlotte Dujardin met Uthopia (v. Métall) aan de start zou verschijnen.

Verder zijn nog een aantal nationale concoursen en evenementen afgelast vanwege de sneeuw. Zo zou zaterdag een conferentie plaatsvinden voor Britse springsport officials en een eventingwedstrijd van Hartpury College. Beiden zijn afgelast.

Bron: Horses / Horseandhound

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook