Ga naar hoofdinhoud

Eventer Mara van de Ven verdient A-kaderplaats pony’s

Foto Lonneke Ruesink

De prestaties van ponyamazone Mara van de Ven op het CCIP2* in Renswoude bleven niet onopgemerkt. Haar score leverde twee weken geleden niet alleen een mooie vijfde plaats op, maar ze voldeed ook aan de kadercriteria voor het A-kader. 

Mara van de Ven presteerde in alle drie de onderdelen in Renswoude zeer netjes met haar pony Regent de Mauvis. Bondscoach eventing pony’s Mans Buurman besloot haar na de goede prestaties op deze internationale wedstrijd aan het kader toe te voegen.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook