Everts niet te kloppen in Drachten

In het eerste gedeelte van 95 combinaties tellende groep kwam Lisa Everts aan de start. Niemand wist in de buurt te komen van de scherpe tijd die Everts neer zette met Archem B (v. Sam R). Het duo finishte in 31,23 seconden.

Ruim een seconde langzamer ging Simone Buhofer met Piketta (v. Pharaon) over de finish. Kim Emmen volgde Buhof om minimale afstand. Zij stuurde de zevenjarige Spartacus-dochter Flock in 32,78 seconden nodig voor een foutloos parcours.

Weer Van den Brink

Ook in het 1,30 meter presteerde Dennis van den Brink goed. Ditmaal zette hij met El Greco (v. Diarado) een vierde tijd neer. Het duo noteerde een tijd van 33,52 seconden.

De top vijf werd compleet gemaakt door de Duitse Flemming Ripke. Met Giunco Della Loggia (v. Unknown) finishten hij in tweehonderdste seconden langzamer dan Dennis van den Brink.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.