Ga naar hoofdinhoud

Febe van Zwambagt aan kop in KNHS-Felix Hippische Juristen Cup in Assen

Zaterdag 19 januari werd bij de Sunrise Stables in Assen de tweede wedstrijd van de KNHS-Felix Hippische Juristen Cup verreden. Febe van Zwambagt had een drukke dag, ’s ochtends reed ze met haar pony FS Dr Watson de team competitie tijdens Jumping Amsterdam. Daarna reisde ze met FS Coco Jambo af naar het noorden en won ze KNHS-Felix Hippische Juristen Cup.

B-kaderlid Febe van Zwambagt behaalde met FS Coco Jambo (v.FS Champion De Luxe) 68,29 procent, maar werd op de hielen gezeten door Kaylee Gouda die met de valk-kleurige Don Camillo Du Bois (v.Dornick) 68,12 procent behaalde.

Na de twee uitschieters volgden vier deelnemers die in de 66 procent scoorden. Gyvano Schouws en Bugatti (v.Mikel) behaalden de derde prijs met 66,92% gevolgd door Zoe de Booij en Voltage (v.Volltreffer) met 66,75%. Joelle Peeters met Haasendonk’s Sultan (v. Nieuwmoeds Patrick) en Shanna Lust met Anjershof’s Pablo (.Anjershof Rocky) behaalden beiden 66,71% en moesten de vijfde prijs delen.

De volgende wedstrijd van de KNHS-Felix Hippische Juristen Cup vindt 9 februari plaats bij de Zwartewaterruiters in Genemuiden.

Bron: Horses / KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook