Ga naar hoofdinhoud

FEI-werkgroep endurance bijeen in Lausanne

Sinds kort heeft de discipline endurance een eigen werkgroep, genaamd FEI Endurance Strategic Planning Group (ESPG). Deze werkgroep hield deze week haar tweede vergadering ten behoeve van de op één na grootste discipline binnen de FEI.

Onder voorzitterschap van de Brit Andrew Finding spraken de FEI-directeuren van de veterinaire en de endurance-afdeling over het implementeren van een blessure-preventiesysteem. Dit systeem moet ervoor zorgen dat er binnen de endurancesport minder wanpraktijken plaatsvinden en dat officials correct supervisie kunnen houden.

Na de algemene ledenvergadering van de FEI in november gaat de ESPG een strategisch plan opstellen. Begin 2014 komt dit plan in bespreking.

Bron: Horses / FEI

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook