Ga naar hoofdinhoud

FEI tekent contract met nieuw olympisch tv-kanaal

De FEI is een contract aangegaan met een nieuwe olympische zender en is daarmee een van de 27 organisaties die een overeenkomst heeft met het IOC om de sport aan een breder publiek te kunnen bieden. Voor dit project wordt een volledig nieuw tv-kanaal ontwikkeld.

Thomas Back, voorzitter van het IOC: “Dit olympische kanaal is een grote stap vooruit om de olympische beleving aan de jeugd wereldwijd te bieden. Het onlangs opgerichte team is hard aan het werk waarbij de kwaliteit voorop staat. We zijn verheugd dat we onze eerste uitzending over een paar weken kunnen aankondigen.”

“De productie van de eerste uitzendingen is al begonnen”, laat de manager van de nieuwe tv-zender weten. “De technologie wordt nu getest en hopelijk kunnen we de komende weken nog meer organisaties aan ons binden voor dit project.”

In de uitzendingen is niet alleen sport te zien, maar worden ook achtergrondverhalen over de olympische sporters uitgezonden. De voorzitter van de FEI ziet de overeenkomst met de zender als een unieke gelegenheid om de paardensport in een wereldwijd venster te tonen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/StGeorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.