Ga naar hoofdinhoud

FEI wil dopingregels aanpassen

LAUSANNE – De laatste Olympische Spelen waren op sportief gebied erg succesvol. Helaas werden de spelen ook overschaduwd door een aantal positieve dopinggevallen. De FEI heeft een task force in het leven geroepen die momenteel druk zijn om de huidige lijst met verboden middelen aan te passen. Naar het zich laat aanzien zal het betekenen dat de lijst met toegestane middelen wordt uitgebreid zodat een huidzalfje niet meer tot een postieve dopingtest hoeft te leiden. De Task Force on Doping and Medication Control komt begin februari weer bij elkaar.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook