Ga naar hoofdinhoud

Felix Juristen brengt Paard & Fiscus uit

V.l.n.r. Hanneke Beens, Coby van Baalen en Jos Felix - Foto: Digishots
Felix Hippische Juristen heeft het boekje 'Paard & Fiscus' uitgebracht.  Het doel van het boekje: kennis delen en toegankelijk maken. Zodat hippisch ondernemen ook fiscaal en juridisch overzichtelijk is. Het boekje kan gratis worden opgevraagd.

“Dit is nog maar een eerste aanzet”, zegt auteur Hanneke Beens. “Dit zijn slechts 25 vragen en antwoorden. Vraag 26 en 27 noteerden wij al vandaag. Wij streven naar een completer boekje met uiteindelijk 100 vragen en antwoorden. Allemaal over juridische en fiscale vraagstukken uit de hippische ondernemingspraktijk.”

Het boekje Paard & Fiscus met de meest gestelde juridisch en fiscale vragen over btw, auto, personeel en meer kan kosteloos worden aangevraagd bij het kantoor in IJsselmuiden of Zwartsluis.

Drs. Jos Felix RA/AA en mr. Hanneke Beens-Westerink van Felix Hippische Juristen gaven afgelopen op Outdoor Gelderland het eerste exemplaar van hun boekje Paard & Fiscus aan Coby van Baalen. Zij pakte het boekje met twee handen aan. Overzichtelijk was de materie voor haar niet altijd. De ene belastinginspecteur oordeelde anders dan de andere, zelfs als het over vergelijkbare bedrijven in Gelderland ging. “Na vele jaren rechtszittingen bezocht te hebben in Arnhem, heb ik ons geschil gelukkig naar tevredenheid kunnen oplossen. Dat was ontstaan uit gebrek aan kennis en verkeerde adviezen. Nu overleggen wij van te voren al met een fiscaal expert over ontwikkelingen. Dat is plezierig”, zegt Van Baalen.

Jos Felix heeft respect voor onderneemster Van Baalen en haar mooie stal. Hij voegt toe: “Van te voren overleggen heeft altijd zin. Ons kantoor werkt met een horizontaal toezicht convenant tussen ondernemer en Belastingdienst. Eenmaal afgesproken, geeft dat zekerheid en rust.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.