Ga naar hoofdinhoud

Ferro-Lorenzo Pas de Deux op KWPN Hengstenkeuring

KWPN keurhengst Ferro (Ulft x Farn) zal een exclusieve verschijning maken op de KWPN hengstenkeuring in Den Bosch op 4 en 5 februari 2005. De zwarte hengst zal in een pas de deux lopen met zijn goedgekeurde zoon Lorenzo CH. De eigenaars van Ferro, Jan Lamers en Adriaan van der Goor, hebben de Britse Grand Prixruiter Wayne Channon gevraagd om zijn goedgekeurde hengst Lorenzo (Ferro x Wolfgang) voor te stellen in de Ferro-demonstratie op de keuring.

De pas de deux van Ferro en Lorenzo CH zal gereden worden op muziek van “The Godfather” en brengt de zwaarste Grand Prixopgaven in beeld. Susanne de Klein gaatl de legendarische Ferro voorstellen. De Ferro-rubriek houdt een parade van Ferro en Lorenzo in, gevolgd door een presentatie van vier Ferrodochters onder het zadel en tenslotte de pas de deux op muziek..

De Brit Wayne Channon, die lid is van het A-kader in Engeland en onlangs naar België verhuisde, kijkt erg uit naar dit evenement. “De twee hengsten trekken enorm hard op elkaar. Beide hebben een zeer sterke piaffe-passage en uitstekende pirouettes. Daarenboven zijn ze qua looks haast hun evenbeeld. Ferro is nog steeds een van de weinige paarden in wereld, die internationaal meer dan 80% gescoord hebben. Het is voor mij een groot compliment dat ik samen met hem de ring in mag”, zei Channon..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.