FGH en bedrijf van Wessels leggen beslag op onroerend goed Kees Visser

Na Ger Visser is nu ook broer Kees Visser in een financiële aanvaring gekomen met de FGH-bank en met een bedrijf van de onlangs overleden bouwmiljardair Dik Wessels. Vastgoedfinancier FGH wil met een executoriaal beslag op eenderde van de portefeuille van Vissers vastgoedondernemingen Lobevis en Moorland een betaling van bijna 21 miljoen euro afdwingen, meldt www.fd.nl.

Archand, een bedrijf van de vorige week overleden miljardair Dik Wessels, heeft voor ruim 5 miljoen euro beslag gelegd op de privéwoning van de familie Visser in Gorssel.

Geen verband met Eurocommerce

Vastgoedfinancier FGH – één van de belangrijkste schuldeisers destijds van Ger Vissers omgevallen Eurocommerce-imperium – zegt dat er geen verband is tussen het huidige beslag bij de bedrijven van Kees Visser en de Eurocommerce-zaak.

Bron: fd.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.