Ga naar hoofdinhoud

Finalisten Hartog Lucerne Trophy bekend; Thijmen Vos hooggeplaatst

Na de laatste competitiewedstrijd van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy in Bergen op Zoom zijn alle finalisten van deze springcompetitie bekend. De KNHS-Hartog Lucerne Trophy is een springcompetitie voor D-pony's op Z-niveau. Bijzonder aan de competitie is dat niet alleen springfouten en tijd bepalend zijn voor de uitslag, maar dat de ruiters ook worden beoordeeld op hun rijstijl.

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy bestaat uit zes wedstrijden en wordt afgesloten met de finale op zaterdag 8 juli bij het CSI Geesteren. Om in aanmerking te komen voor de finale moeten de combinaties in minimaal drie competitiewedstrijden zijn gestart.

Thijmen Vos

Met 52 punten is Thijmen Vos als hoogste geplaatst na de competitiewedstrijden. Met zijn My Garrybrit Girl verdiende de zoon van springruiter Robert Vos al in de eerste drie competitiewedstrijden genoeg punten voor de finale. Liv Huijbregts werd met haar Enzovoort winnares van de laatste competitiewedstrijd in Bergen op Zoom en klom door deze mooie prestatie op naar de tweede plaats. Britt ter Harmsel reed ook aan het begin van de competitie al goed mee en wist in mei de wedstrijd in Oudkarspel zelfs te winnen. Resultaten die haar op de derde plaats doen uitkomen.

Top drie KNHS-Hartog Lucerne Trophy na de competitiewedstrijden:
1. Thijmen Vos (Wierden)- My Garrybrit Girl, 52 punten
2. Liv Huijbregts (Rijsbergen) – Enzovoort, 49 punten
3. Britt Ter Harmsel (Rijssen) – Gieltje E.B., 43 punten

Klik hier voor het overzicht van de finalisten

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.