Ga naar hoofdinhoud

Four Legends verder onder Philip van Ommen

Exclusief
Judy de Winter en echtgenoot geflankeerd door Philip van Ommen en Vincent Chen.

De KWPN-goedgekeurde Four Legends is in de EDS-veiling afgeslagen voor een recordbedrag van 605.000,- Paardenhandelaar Judy de Winter kocht de hengst aan met behulp van de Taiwanese investeerder Vincent Chen. Stalruiter van De Winter, Philip van Ommen zal de hengst nu verder opleiden naar de Grand Prix.

Investeerder Vincent Chen heeft zelf zijn oog laten vallen op de talentvolle Wynton-zoon. Van Ommen heeft de hengst afgelopen week diverse keren uitgeprobeerd en meldt een goede klik met hem te hebben.

Van Ommen hoopt volgend jaar de hengst zelf op het WK jonge paarden te kunnen uitbrengen. Investeerder Chen wil dat Van Ommen Four Legends opleidt en uitbrengt tot en met de Grand Prix.

Beschikbaar voor Nederland

De contacten tussen De Winter en Chen kwamen tot stand dankzij leerling van De Winter Johnny Kao. Ondanks dat Four Legends met behulp van buitenlands geld is aangekocht blijft de hengst beschikbaar voor de Nederlandse sport en fokkerij, zo laat De Winter weten.

Vanuit diverse hoeken was er veel interesse voor Four Legends, maar Chen was sowieso voornemens het allerlaatste bod uit te brengen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook