Ga naar hoofdinhoud

Freund overtuigd ook in kür op muziek

(21.00u) 25 augustus – Je ziet het niet vaak, een kür op muziek voor vierspannen. In Aken is het een supplementair onderdeel, niet meetellend voor de algemene vierspantitel. De beste twintig combinaties kwamen aan de start. Michael Freund toonde zijn suprematie en won met 15,5. De Zwiter Werner Ulrich gaf echter nauwelijks iets toe en werd tweede met 15,4. IJsbrand Chardon eindigde als vijfde in deze toch lucratieve wedstrijd. Uitslag kür op muziek voor viertallen: 1. FREUND Michael GER 15.5 2. ULRICH Werner SUI 15.4 3. JOHNSON Tucker USA 15.0 4. SANDMANN Christoph GER 14.6 5. CHARDON Ysbrand NED 14.0 6. BRASSEUR Felix Marie BEL 14.0 7. TISCHER Peter GER 13.7 7. VÁCZI István HUN 13.7 9. AILLAUD Benjamin FRA 13.5 10.SCHRIJVERS Gert BEL 13.5 (JH, overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook