Ga naar hoofdinhoud

Friese dekhengsten in de prijzen op KFPS-selectiewedstrijd

De Friese dekhengsten liepen afgelopen weekend in de prijzen op de KFPS-selectiewedstrijd dressuur. Deze vond plaats bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren. In het Z2 was de winst in beide proeven voor Sabine van de Loenhorst met Goofy (v.Goffert).


Kees Francke werd twee keer tweede met Ulke (v.Jakob). Esther Hooymans was met Blitseard (v.Tsjerk) de beste in de eerste Z1-proef, terwijl Monique Moonen met Dalethe (v.Ids) de tweede proef op naam schreef. In het M2 was het oranje lint in de eerste proef voor Mandy Zimmer met Dunja (v.Abe). In de tweede proef werden ze tweede. Die proef werd gewonnen door Sabine van de Loenhorst met Dirk (v.Fetse). Voor hen was er in de eerste proef een tweede prijs. Met dekhengst Haitse (v.Jasper) behaalde Sabine van de Loenhorst twee vierde prijzen in het M1. Daarin ging de winst beide keren naar Renske Slotman met Hynke R.K. (v.Liekele). Dekhengst Jorn (v.Fabe) behaalde een tweede en eerste prijs met Ingeborg Klooster in het L2. Linda Boon bracht dekhengst Jense (v.Sierk) in de dressuurbaan. In het L1 eindigden ze als derde en vierde.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook