Ga naar hoofdinhoud

GCT Antwerpen voor McLain Ward

McLain Ward, hier met Rothchild. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met Rothchild (v. Arthos Z) wist McLain Ward gisteravond de overwinning op zijn naam te zetten. Met een nipt  tijdsverschil verweest hij Rolf-Göran Bengtsson met Casall ASK (v. Caretino) naar de tweede plaats. Net als Constant van Paesschen en Citizenguard Toscan de Sainte (v. Surcouf de Revel) die derde werd. Een verrassende vierde plaats was er voor Dejavu (v. Heartbreaker)en Bassem Hassan Mohammed. Op vijf eindigde Pénélope Leprevost, die met Nayana (v. Royal Feu).

De Amerikaanse Ward reed zijn barragerit in 37.12 seconden en mocht daarmee 99,000 Euro bijtellen. De tijd van Ward bleek voor de Zweed Bengtson niet te kloppen. Hij zette 37.33 op het scorebord. Voor Belgie was er een mooie derde plaats, Constant van Paesschen reed in 37.93 seconden rond.

Een buitengewoon goede plaatsing was er voor de Qatari Bassem Hassan Mohammed met Dejavu. Het voormalige toppaard van Gert Jan Bruggink die tot vandaag de titel Nederlands kampioen draagt, zette een tijd van 38.38 weg. De Franse amazone Leprevost  wist de tijd te stoppen in 35.73, de snelste barragerit, maar moest door een balk genoegen nemen met de vijfde plaats.

De beste Nederlandse combinatie was Marc Houtzager. Met Sterrehof’s Uppity (v. Guidam) wist hij zich net niet de plaatsen voor de barrage. Hij had ook een balk en eindigde met vier strafpunten op de tiende positie.

Klik hier  voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook