Ga naar hoofdinhoud

Geen tweede termijn voor Fouarge als FEI Judge General

Het Nederlandse dressuurjurylid Ghislain Fouarge stelt zich niet kandidaat voor een tweede termijn als FEI Judge General. Deze week zal de verkiezing voor de hoogste functie van de dressuurjury plaatsvinden tijdens een juryseminar in Parijs.

De bijna 66-jarige Fouarge was de eerste FEI Judge General ooit en heeft een groot aantal richtlijnen voor juryleden opgesteld om hun vaardigheden te verfijnen.

“De functie van FEI Dressage Judge General is volgens de taakomschrijving een twee jaar durende functie”, aldus FEI dressuur directeur Trond Asmyr. “Fouarge is twee jaar geleden verkozen en daarom is de functie nu weer verkiesbaar gesteld. Het klopt dat Fouarge heeft laten weten niet voor een tweede termijn verkiesbaar te zijn.”

In februari 2011 werd Fouarge aangesteld als hoogste baas van de dressuurjury.

Bron: Horses / Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook