Ga naar hoofdinhoud

Gert Bolmer wint KNHS BMC Para Equestrian Cup

Gert Bolmer wist vanmiddag de kür op muziek van de KNHS BMC Para Equestrian Cup op zijn naam te zetten tijdens Indoor Brabant. Met de donkerbruine hengst Ravel (v. Ramines) behaalde hij een score van 69,17 procent.

Door een blessure van zijn troef Triumph (v. Voltaire) moest Bolmer onverwachts omschakelen en de hengst Ravel (v. Ramires) uitbrengen. “Voor Ravel en mij was dit pas de derde wedstrijd. Ik had nooit verwacht dat we zouden winnen, met losrijden was hij erg gespannen. Gelukkig kon ik er in de proef goed aan rijden en kwam de muziek mooi uit. In Grade II is het galoponderdeel niet verplicht, maar we hebben dit wel getoond. Hierdoor gaat de waardering voor de moeilijkheidsgraad flink omhoog.”

Sanne Voets reed Vedet PB (v. Florestan I) naar een score van 68,33 procent, goed voor een tweede plaats. Derde werd Frank Hosmar met Tiësto (v. Jazz) en een score van 67,25 procent. Ellen van den Berg viel met een vierde plaats net buiten de prijzen. Ze reed haar donkerbruine ruin Syclon (v. Remondo) naar een score van 66,33 procent.

Klik hier voor alle uitslagen.
Klik hier voor alle berichtgeving over Indoor Brabant.

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook