Ga naar hoofdinhoud

Glock’s London in het nieuws met eventingzoon

Gerco Schröder en London

Glock's London is al enige tijd niet in het nieuws. Vorig jaar maakte hij zijn rentree in de sport na veel blessureleed. De Nabab de Reve-zoon sprong in twee landenwedstrijden, waaronder de Nations Cup finale in Barcelona. Daarna nog in Lyon, maar sindsdien is hij niet meer in de ring verschenen onder Gerco Schröder. Nu brengt Glock hem op Facebook in het nieuws met zoon Frankfort (mv. Cantos), die in Groot-Brittannië wordt uitgebracht door Harry Horgan. Binnenkort gaat de combinatie deelnemen aan hun eerste CIC** wedstrijd.

Horgan kocht Frankfort als driejarige op de Brightwells Elite Auction. Frankfort werd op de veiling aangeboden door Stal Maarten Kamphuis.

Frankfort komt niet uit de eerste de beste stam. Zijn tante Cilydi (v. Contedro II) wordt uitgebracht in het 1,45 meter door Kristian Houwen. Ook is hij verwant aan het 1,50 meter springpaard Troye (v. Lux). Die uitkomt voor Zwitserland onder Jessy Putallaz. De overgrootmoeder van Frankfort is tevens de moeder van het internationale springpaard Clinton (v. Cantos). Deze Clinton maakt furore in het 1,55 meter onder de uit Qatar afkomstige Hamad Al Attiyah. Clinton werd geboren in Epe bij B. van Spijkeren.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook