Gouden KNHS-spelden voor Pieter Siemerink en Jan Rensen

Op dinsdag 15 mei heeft de KNHS gouden spelden uitgereikt aan Pieter Siemerink en Jan Rensen. Beiden zijn al jaren verbonden aan ORUN, het exameninstituut voor de instructeursopleidingen van de KNHS.

“In de afgelopen jaren is Pieter van onschatbare waarde geweest voor ORUN. Vanuit zijn achtergrond als manegehouder, instructeur, examinator heeft hij een hele brede kijk op zaken. Pieter wordt geroemd om zijn nuchtere en praktijkgericht aanpak en denkt altijd constructief mee. Elke verandering is voor hem een kans om dingen te verbeteren. Het bestuur van de KNHS heeft dan ook met heel veel genoegen besloten om Pieter de gouden speld toe te kennen”, aldus de KNHS.

Jan Rensen

Jan Rensen is sinds 2012 betrokken bij de ORUN. Hij is instructeur en eigenaar van een kleinschalige dressuurstal. “Na een carrière in het bankwezen is hij een eigen adviesbureau gestart en is hij betrokken geweest bij talloze adviezen met betrekking tot de paardensport. Jan heeft de laatste jaren de voorzittersrol met verve vervuld. Hij is het gezicht geworden van ORUN en heeft de werkwijze geoptimaliseerd. Het bestuur van de KNHS heeft dan ook met veel genoegen besloten om Jan de gouden speld toe te kennen.”

Bron: KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.