Grand Prix Spécial voor Dufour, Bachmann Andersen in vorm

Cathrine Dufour, hier met Atterupgaards Cassidy. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Net als in de Grand Prix van donderdag was Cathrine Dufour in de Grand Prix Spécial ook meer dan één maatje te groot voor de concurrentie. Met Atterupgaards Cassidy behaalde ze 80,26% en daarmee lijkt de Deense titel haar niet meer te kunnen ontgaan. Daniel Bachmann Andersen was met vader en zoon goed in vorm en nam zowel de tweede als derde sterk in beslag.

Na een wat mindere Grand Prix herstelde Blue Hors Zack, die gisteren weer voor het eerst sinds de Wereldbekerfinale in de ring verscheen, zich goed in de Spécial. Met een totaal van 76,14% leek hij kans te maken op de tweede plaats, maar Bachmann Andersen stuurde Blue Hors Zepter naar 76,71% en ging de Rousseau-zoon daarmee voorbij.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.