Ga naar hoofdinhoud

Grote som voor FSP-paarden

DEN BOSCH – De Stichting Fokkerij Stimulerings Plan (FSP) heeft als doel het gebruik van goedgekeurde en erkende KWPN-dekhengsten te stimuleren. Door deelnemende hengstenhouders wordt per dekking een bedrag ingelegd in het FSP. Dit geld wordt uitgekeerd aan de fokkers van nakomelingen van bij het FSP ingeschreven hengsten tijdens de: – Nationale Veulenkeuringen voor rij-, tuig- en Gelderse paarden. – VSN Trofee voor driejarige rijpaarden, de competitie voor driejarige tuigpaarden en de wedstrijd voor driejarige Gelderse paarden. Op deze leeftijd is een deel van de beschikbare premie beschikbaar voor de eigenaren. – KNHS/KWPN-kampioenschappen voor vierjarige dressuur- en springpaarden. In totaal is over 2004 zo’n € 50.000 aan premies uitgekeerd. Wilt u als fokker de kans maken iets terug te zien van uw dekgeld, dek dan bij een hengst die staat ingeschreven bij het Fokkerij Stimulerings Plan. Tijdens de CHK in Den Bosch zullen de kampioenspaarden van het FSP van het jaar 2004 (driejarige rij-, tuig- en Gelderse paarden en vierjarige spring- en dressuurpaarden) én hun fokkers gehuldigd worden. Iedere dag zal een showblokje worden gehouden met de FSP-kampioenen. (Bron: KWPN)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook