Ga naar hoofdinhoud

Hannoveraner Verband keurt Quasimodo van de Molendreef

Foto Wendy Scholten

De BWP-hengst Quasimodo van de Molendreef (v. Heartbreaker) heeft onlangs in de Niedersachsenhalle van het Hannoveraner Verband goedkeuring ontvangen.


Met de goedkeuring bij Hannover staat de teller van de volle broer van topspringpaard Action Breaker op zes stamboeken.

De bij VDL Stud beschikbare Quasimodo is vooral bekend als vader van Hello Sanctos, die onder Scott Brash tot de succesvolste springpaarden ter wereld behoort. De Hannoveraanse fokkers zullen voortaan ook gebruik kunnen maken van de zoon van de beroemde merrie Jarme van ’t Steentje.

Bron: Horses / VDL Stud

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook