Hassmann niet te kloppen in openingsrubriek Jumping Amsterdam

Felix Hassmann met SL Brazonado - Foto: Youtube.com

De tijd van Felix Hassmann bleek niet te verbeteren in de openingsrubriek over 1,40 meter op Jumping Amsterdam. Hij wist Sl Brazonado (v. Sl Baluarte) foutloos door het parcours te leiden in de scherpe tijd van 56,16 seconden. Sander Geerink zette alle zeilen bij, maar moest met een tijd van 56,50 seconden toch genoegen nemen met een tweede plaats.

De eerste starter van ‘The Communication Company Prize’ zette meteen al een scherpe tijd neer. Na al een overwinning op IICH Groningen eerder deze maand bewees Albert Zoer ook in Amsterdam in topvorm te verkeren met Dum Drum (v. Larino). Het duo eindigde uiteindelijk op een achtste plaats in 58,84 seconden.

Altijd snel

Vlak na Albert Zoer verscheen de altijd snelle Sanne Thijssen in de ring. De Limburgse amazone verbeterde de tijd van Zoer met meer dan een seconde. Met It’s Me (v. Cicero Z van Paemel) eindigde ze na 47 starters op een vierde plaats.

Niet te kloppen

Als negende starter betrad Felix Hassmann met SL Brazonado de ring. Deze combinatie wist geen enkele meter te verspillen en bleek de ultieme tijd te noteren.

Vergeefse pogingen

Sander Geerink deed zijn uiterste best om de tijd van de Duitse ruiter te verbeteren, maar kwam vierhonderdste van seconde te kort. Hij zadelde voor deze openingsrubriek de Numero Uno-zoon Bentley N.

Als één van de laatste starters deed Ruben Romp ook nog een poging om Hassmann van zijn koppositie te stoten. Ook hij redde deze scherpe tijd niet en kon met Happy (v. Lux Z) plaats nemen achter Geerink en Bentley N.

Bekijk hier de rit van Geerink:

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.