Ga naar hoofdinhoud

Helgstrand Dressage naar Florida

Het bedrijf van Andreas Helgstrand groeit en groeit. Naast Helgstrand Dressage breidde hij zijn activiteiten uit met de Helgstrand Academy en het concours Equitour Aalborg. Nieuwste pareltje van zijn onderneming is een vestiging in Wellington, Florida, die binnenkort de deuren opent. 

Hoewel het bedrijf enorme proporties heeft aangenomen, is Andreas Helgstrand nog lang niet klaar. Hij is vastberaden om de grootste van de wereld te worden in de dressuur in alle aspecten. In de sport, de handel maar ook alles eromheen.

Verenigde Staten veroveren

Nu neemt Helgstrand de stap om de Verenigde Staten te veroveren. Dat is ook een van de redenen waarom hij Ulf en Eva Möller eind vorig jaar heeft ‘weggekocht’ bij Kasselmann. Ulf Möller krijgt de verantwoording over de Noord-Amerikaanse tak van Helgstrand Dressage en verblijft gedurende het ‘Wellington-seizoen’ in Florida. Vanwege haar trainingspaarden blijft echtgenote Eva in Duitsland, waar ook de kinderen van het echtpaar naar school gaan.

Aftersales

De per 1 december gehuurde accommodatie in Wellington beschikt over veertig boxen en daar gaat Möller zich voornamelijk bezighouden met de begeleiding van Amerikaanse klanten. “Aftersales moet je nooit onderschatten”, vertelde Helstrand eerder in interview met Paardenkrant Magazine.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook