Ga naar hoofdinhoud

Hengstenkeuring BWP verhuist naar Opglabbeek

De Tweede Fase van de BWP Hengstenkeuring verhuist van het Zilveren Spoor in Moorsele naar de fonkelnieuwe accommodatie van Sentower Park in Opglabbeek.

Kris Keersmaekers, voorzitter van BWP: “De organisatie van de hengstenkeuring in Zilveren Spoor te Moorsele was goed. Het contract liep echter af en we hadden vragen over de continuïteit van de uitbatingsvorm. Daarom werd er met het oog op het afsluiten van een nieuwe overeenkomst een bidbook opgesteld. Alle locaties, inclusief Zilveren Spoor, die konden voldoen aan onze eisen en wensen, ontvingen dit bidbook. Er werd hen gevraagd om op basis daarvan een offerte in te dienen. Deze hebben we getoetst aan de door het stamboek vooropgestelde criteria. Sentower Park kwam als beste locatie naar voren.”

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook