Ga naar hoofdinhoud

Hengstenshows Van Uytert afgelast

Update
Joop van Uytert Foto: Melanie Brevink-van Dijk/Paardenkrant-Horses.nl

De hengstenshows, die aanstaande donderdag en volgende week zaterdag op Hengstenstation Van Uytert zouden plaatsvinden gaan niet door. De reden voor het afzeggen van de shows ligt in het niet kunnen waarborgen van de veiligheid en brandveiligheid op de accommodatie voor het grote aantal bezoekers.

Van Uytert laat op zijn website het volgende weten: “Voor de vergunningsaanvraag van een evenement moeten aan een bepaald aantal voorwaarden worden voldaan. Daar behoort vaak ook een inspectie bij. Deze inspectie heeft afgelopen week bij ons plaats gevonden. Op dit moment kunnen wij in onze accommodatie met de grote aantallen mensen die onze show bezoeken de veiligheid en brandveiligheid niet waarborgen. Hoe erg wij van Hengstenstation van Uytert dit ook vinden, het veilig organiseren van de hengstenshow met bezoekers en alle betrokkenen staat voorop.”

Gebr. Brouwer en de Dalhoeve

Later dit jaar zal Hengstenstation van Uytert een presentatie en trainingsdemonstratie in de buitenbak organiseren. Een aantal van de hengsten wordt vanavond bij Gebr. Brouwer in Tolbert getoond.

Aankomende woensdag verschijnen er ook een aantal op de hengstenshow van De Dalhoeve die het evenement in Ermelo houdt. Zo betreden Total U.S. (v. Totilas) met Dinja van Liere, Franklin (v. Ampere) met Severo Jurado López, In Style (v. Eye Catcher) met Renate van Vliet, Galaxie (v. Jazz) met Diederik van Silfhout, Ferdeaux (v. Bordeaux) met Kirsten Brouwer, Hermès (v. Easy Game) met Dinja van Liere en Henkie (v. Alexandro P) met Adelinde Cornelissen de baan.

Bron: Hengstenstation Van Uytert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook