Ga naar hoofdinhoud

Hiscox Artemis verkocht aan Philine von Bremen

Foto: Lonneke Ruesink

Het toppaard van de Britse Olympiër Richard Davison, Hiscox Artemis (v. Florestan), is verkocht. De Zwitserse Young Riders amazone Philine van Bremen gaat de ruin als leerpaard rijden.

Lady Derby had de veertienjarige Florestan-zoon in eigendom. In 2012 was Hiscox Artemis het succesvolst, hij werd vijfde in de wereldbekerfinale en nam deel aan de Olympische Spelen in Londen.

Bron: Horses / Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook