Ga naar hoofdinhoud

Hollanders op dreef in Gold Tour Oliva

De Nederlandse ruiters plaatsten zich gisteren meerdere malen op het podium in de Gold Tour van de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. Amazone Jeanette Corbeek en ruiters Willem Greve en Robert Vos reden zich allen in de prijzen.

Jeanette Corbeek verdiende een derde plaats met Bugatti (v. Lux) in de 1.30m proef direct op tijd. Daarbij moest ze de winst uit handen geven aan Duitser Wilmhelm Bettinger met Easy Kolibra Mo (v. Espatako). De Zwitserse Yannick Jorand was ook sneller dan Corbeek met Adrenaline P, een nakomeling van Tenerife VDL.

Willem Greve plaatste zich met Beaumont (v. Vermont) als vierde in de 1.40m proef met barrage. Met de bruine ruin zette hij een tijd van 34.03 seconden, ruim een seconde sneller dan de nummer twee, de voor de Oekraïne rijdende Ulrich Kirchhoff met Pin Up Ouistreham (v. Jarnac).

Robert Vos zette met Another Pleasure (v. For Pleasure) in de barrage van de 1.45m proef een snelle tijd weg, maar moest met een balk genoegen nemen met de vijfde plaats.

Voor alle uitslagen, klik hier.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook