Ga naar hoofdinhoud

Holsteiner hengst Incantas naar Olympisch Kampioen Michael Jung

De Olympische Kampioen Eventing Michael Jung heeft de beschikking gekregen over de vierjarige Holsteiner hengst Incantas (Ibisco xx x Coriano). Op de Zuidduitse hengstenkeuring in München-Riem werd de hengst goedgekeurd en in de veiling verkocht aan Julia Schmid.

Julia Schmid heeft al veel eventers ontdekt en opgeleid waaronder de Ituango xx-dochter Rocana die onder Michael Jung wereldkampioen jonge eventers werd. Ook Rocana’s volle zuster Ricona is via Schmid naar Jung gegaan en nu dus het derde paard Incantas die in de stallen van Jung komt.

Bron St.Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook