Ga naar hoofdinhoud

Honden mochten paard aanvallen

Een groep die voor het dierenwelzijn zorgt looft een beloning van 1000 dollar. Zij hopen op de gouden tip die leidt tot de arrestatie van een man die verantwoordelijk is de dood van een paard in de Amerikaanse staat Utah.

Volgens een getuige stond de man toe dat het paard eerst aangevallen werd door twee zwarte honden. Deze honden zijn mogelijk Rottweilers. Na de aanval schoot de man het paard neer en liet het achter om te sterven.

Bron: Horsetalk

3 reacties op “Honden mochten paard aanvallen

 • Bloem

  Belachelijk!
  Wie doet nou zoiets!
  Die man zou 10 jaar moeten worden opgesloten wegens moord! ik vind dierenmoord hetzelfde als mensenmoord! dus moet hij ook dezelfde straffen krijgen !

 • Meggie

  Ik vind het echt heel erg het is gewoon een dierenbeul Ik hou super veel van paarden je bent gewoon ziek in je hoofd als je zoiets doet Ik hoop dat ze die man vinden en hem opsluiten ik vind het echt heel erg was in shock toen ik het las. IK zeg het nog een keer  ik zou zeggen levenslang opsluiten   nou groetjes meggie

 • laura

  het is weer mogelijk, getuige staan erbij en keken ernaar!!! het is een verschikkelijk einde voor dit paard, ik word gewoon misselijk ervan. laat die man zelf maar aangevallen worden door honden en dan de cel in!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.