Horse Event gaat zondag wel door

Alizee Froment, Horse Event Foto: Lonneke Ruesink

Vannacht werd er besloten wegens de hevige regenval het programma van vandaag op het Horse Event niet door te laten gaan. Zojuist heeft de organisatie bekend gemaakt dat morgen het programma wel wordt doorgezet. 

Vanmorgen is het gelukkig droog gebleven in Ermelo en is het water goed gezakt. De organisatie geeft aan dat zij het programma voor morgen in gewijzigde vorm gaan voorzetten. Dit programma wordt vanavond om 18:00 uur bekend gemaakt.

Springcompetitie

Zo zal de springcompetitie worden verplaatst naar Stal Groenendaal in Bunschoten.

 

Uitverkocht

Helaas voor de mensen die voor vandaag een kaartje hebben gekocht voor het Horse Event. De kaarten voor morgen zijn helemaal uitverkocht. Dus de kaarten van vandaag kunnen niet worden omgezet naar kaarten voor morgen vanwege de veiligheid.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horse Event

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.