Ga naar hoofdinhoud

Horses Ruitersportwinkel verkiezing van start

De Horses Ruitersportwinkel van het Jaar-verkiezing gaat vandaag van start. In totaal zijn 32 winkels genomineerd, die verdeeld over 4 categorieën kans maken op de award Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2016/2017.

De Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2016/2017 heeft een nieuwe insteek gekregen. Waar voorgaande jaren de verkiezing gelijk opliep met de Horses Product van het Jaar-verkiezing, krijgen de ruitersportwinkels nu een geheel eigen podium, met eigen uitreiking. Deze opzet is mede mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking van verschillende partners met organisator Eisma Horsesmedia, uitgever van Bit, Dressuur en Paardenkrant-Horses.nl.

Consumenten en mysterieshopper

De verkiezing bestaat uit twee belangrijke pijlers: consumentenstemmen en juryoordeel. Als consument kunt u stemmen op uw favoriete winkel per categorie. Ook worden alle winkels bezocht door een mysterieshopper, die aan de hand van een scoreformulier de winkels beoordeelt. Deze pijlers bepalen gezamenlijk welke ruitersportwinkel per categorie met de award naar huis gaat. In juni worden de prijzen uitgereikt.

Ga om te stemmen naar www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl en maak hierbij kans op één van de twee ruiterarrangementen bij het paardenhotel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook