Ga naar hoofdinhoud

Horses Ruitersportwinkel verkiezing van start

De Horses Ruitersportwinkel van het Jaar-verkiezing gaat vandaag van start. In totaal zijn 32 winkels genomineerd, die verdeeld over 4 categorieën kans maken op de award Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2016/2017.

De Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2016/2017 heeft een nieuwe insteek gekregen. Waar voorgaande jaren de verkiezing gelijk opliep met de Horses Product van het Jaar-verkiezing, krijgen de ruitersportwinkels nu een geheel eigen podium, met eigen uitreiking. Deze opzet is mede mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking van verschillende partners met organisator Eisma Horsesmedia, uitgever van Bit, Dressuur en Paardenkrant-Horses.nl.

Consumenten en mysterieshopper

De verkiezing bestaat uit twee belangrijke pijlers: consumentenstemmen en juryoordeel. Als consument kunt u stemmen op uw favoriete winkel per categorie. Ook worden alle winkels bezocht door een mysterieshopper, die aan de hand van een scoreformulier de winkels beoordeelt. Deze pijlers bepalen gezamenlijk welke ruitersportwinkel per categorie met de award naar huis gaat. In juni worden de prijzen uitgereikt.

Ga om te stemmen naar www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl en maak hierbij kans op één van de twee ruiterarrangementen bij het paardenhotel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook