Ga naar hoofdinhoud

Houtackers tweede in GP Vermezzo

Yves Houtackers, hier met Liza Minelli. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Yves Houtacker won zojuist de tweede prijs in de GP op CSI Vermezzo. De strijd werd verreden over twee manches. Samen met Paul Estermann was Houtackers de enige die beide omlopen foutloos wist af te leggen. Estermann was met Lord Pepsi (v. Lord Pezi) Houtackers net te snel af.

Estermann legde het parcours af in 42,42 seconden. Houtackers had hier met Abrisco V (v. Sam R) 43,50 seconden voor nodig. De plaatselijke favoriet Marziana Luca met Tokyo du Soleil (v. Montender) maakte ook geen springfouten, maar noteerde in de eerste omloop één strafpunt voor tijdsoverschrijding.

Snelste rit

De Fransman Nicolas Deseuzes legde met zijn paard Quilane De Lezeaux (v. Grenat de Grez) in 40,94 seconden het parcours het snelste af. Alleen werd er in de eerste omloop een springfout gemaakt.  De top vijf werd compleet gemaakt door Wilm Vermeier met IQ van het Steentje (v. Toulon).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook