Ga naar hoofdinhoud

Ier wint 1,40m Neeroeteren

In het Belgische Neeroeteren trok de Ier Michael Paul Duffy vandaag met Zarnita (v. Namelus R) aan het langste eind in het 1,40m. De Nederlanders Roosje Brouwer en Siebe Kramer werden respectievelijk zesde en zevende.


Duffy had met Zarnita 58,33 seconden nodig en verwees zo de Duitser Frederik Knorren naar plaats twee. Diens landgenoot Gerrit Schepers pakte de derde plek en de Belgische Annelies Vorsselmans werd vierde. De Mexicaans ruiter Alberto Michan Halbinger werd vijfde.

Roosje Brouwer kwam met Cisco’s Zidane tot een zesde plek en Siebe Kramer pakte de zevende plek met Zsa Zsa.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook